تبلیغات

تولید کیک و کلوچه با قند مایع خرما بجای شکر

شنبه, ۳ اسفند ۱۳۹۸، ۰۴:۲۴ ب.ظ

 

طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما بجای شکر این طرح میپردازد به چگونگی تولید کیک متناسب با قند مایع خرما در تیراژ بالا،مقدمه محصول، بررسی عرضه و تقاضا برای بازار، فن‌آوری و روش تولید، مقدار مواد خام مورد نیاز، پیشنهاد مساحت مناسب برای اجرای پروژه، مطالعه مالی و تجمع.به طور کلی قند خرما  از شیره خرما است که پس از استخراج، عصاره نخل را با از بین بردن پکتینی، پروتیین، فیبر و ترکیبات رنگی تصفیه می‌کند. فروکتوزهای شیرین کننده characteristics مانند other دیگر نظیر ساکارز و گلوکز مایع در فرآیند تولید محصولات confectionery مثل کیک، بیسکوییت، شیرینی‌ها و … هستند.این طرح را میتوانید دانلود نمایید.

برای دانلود بر روی لینک زیر کلیک کنید.

                            

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۱۲/۰۳
اندیشه بزرگ

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی